Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Talviveneilypäivät Porissa peruuntuivat

Saimme tiedon, että koronatilanteesta johtuen toimintakalenterissamme oleva TUL:n talviveneilypäivä Porissa 6. helmikuuta on peruttu.

Tuosta maaliskuun Jäänsulattajaistapahtumasta emme ole saaneet vielä edes tarkempaa päivämäärää ja senkin toteutuminen on koronatilanteen jatkuessa nykyisenlaisena epävarmaa.

Toivotaan nyt kuitenkin, että kesään mennessä tilanne saataisiin hallintaan. Pidetään samalla omalta osaltamme huolta toisistamme ja noudatetaan virallisia koronaohjeistuksia turvaväleineen ja käyttämällä suojamaskeja.