Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Jäsenhakemus ja päivitys

Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa (61º22,9’ : 21º27,8’). Saaressa on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 (vanhemmissa kartoissa 730) retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200. Seura kuuluu valtakunnallisesti TUL:oon. Lähemmin seuran toiminnasta löydät os. http://www.luvianvenekolmio.fi

Maksut euroissa Liittymismaksu 2024 / ruokakunta on 100:-. Liittymismaksu pitää sisällään liittymisvuoden jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2024 / ruokakunta on 35:-.
Perhe-, kannatus-, nuoriso-, kunnia- ja ainaisjäsenillä on vapaaehtoinen jäsenmaksu.

Katsastusmaksu Peruskatsastus (vuosikatsastus) 25:-, Runkokatsastus 35:- ja Tilauskatsastus 45:-.

Liittyminen Jäsenhakemusanomuksen voit lähettää Timo Nyroos, Niementie 166, 29100 Luvia. Voit myös täyttää ja lähettää nimellä alla olevan jäsenhakemuksen. Jäsenhakemuksen voi lähettää osoitteeseen luvianvenekolmio@gmail.com. Jäsenyydestä päättää seuran hallitus. Jäsenyys on kaikille avoin.
Jäseneksi liittyessäsi hyväksyt samalla henkilötietojesi käyttämisen LVK:n henkilörekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.