Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Vähä-Huilkari

Seuran tukikohta, valtakunnallinen retkisatama numero 1354 (730) suluissa vanha numero.

Kiinnityslaitureita on kolme. Saaren itä-, etelä- ja länsipuolella. Idänpuoleinen laituri on uusin ja suurin. Laiturien syväys noin 1,5 metriä. Poiju- ja ankkurikiinnitys.

Saaressa grillikatos, sauna ja puucee sekä pelikenttä sulka- ja lentopallolle. Hyvä uimaranta.Vähä-Huilkarin (Vähä-Huilkrunnin) saaren etelä- ja itälaiturit ovat valaistuja pimeään aikaan.

Viereisessä kartassa on ajo-ohje rannikkoväylältä itälaituriin. Matalikot on merkattu kanisteri-merkein ja sinisin ja oranssein viitoin jotka kannattaa huomioida vaaratilanteen välttämiseksi.

Saaressa olevia ohjeita tulee noudattaa ja jätteet tulee viedä mukanaan pois. Lähin yleinen jätepiste on Laitakarin satama-alueella.

© Merenkulkulaitos lupa nro /721/200