Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Venekolmion sääntöjen uudistaminen

Kevätkokouksessa oli puhetta seuran sääntöjen uudistamisesta vastaamaan tämän päivän toimintaa ja lainsäädäntöä. Nykyiset säännöt on laadittu melkein 40 vuotta sitten ja ne on merkitty yhdistysrekisteriin 25.1.1980. Niitä on tämän jälkeen muutettu yhden kerran 22.7.2008, jolloin on hyväksytty muutos sääntöjen 5§:ään.
Hallituksen toimesta on nyt laadittu ehdotus uusiksi säännöiksi ja ne on tarkoitus käsitellä syyskokouksessa 15.11.2018.
Säännöt voidaan muuttaa yhdistyksen kokouksessa, jos muutosta kannattaa 3/4 kokouksessa annetuista äänistä (nykyisten sääntöjen 15§:n mukaisesti).

Pääset tutustumaan ehdotettaviin uusiin sääntöihin ylävalikosta.