Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Viikonloppuna 16.8. vietettiin Huilkarissa perinteistä Elokuun kimaraa. Naiset olivat keittäneet maukkaan kalakeiton jonka lisukkeena oli kraavia siikaa ja ruisleipää. Jälkiruoaksi oli itsetehtyä kääretorttua ja kahvia.
 Leikkimieliset kisailut keräsivät jälleen kerran runsaasti osanottajia, yhteensä 14 paria mitteli paremmuudesta. Kisassa oli luontoaiheisia tietokilpailukysymyksiä sekä toimintarasteja. Kilpailureitti kiersi "kuntopolkua" pitkin kuten aina ennenkin.
Petri Rinta soitteli harmonikalla kesäisiä säveliä pitkin päivää.
Illalla saunotiin ja grillattiin. Innokkaimmat lauloivat vielä pikkutunneilla karaokea.
Kuvan toimintarastilla Henna Virtanen ampuu tritsalla maalitauluina olleisiin tölkkeihin. Kaisa Kuusinen jännittää vieressä.

Kisailujen tulokset:
1. Eira Lampinen-Smidt ja Markku Kuusinen
2. Johanna Airaksinen ja Pasi Kukkasmäki
3. Sirpa Rintala ja Antti Saarinen


Sunnuntaina oli vuorossa onkikilpailu. Osallistujia oli yhteensä viisi. Ahti oli tänä vuonna onkijoille todella tyly, eikä kukaan saanut yhtään kalaa. Siispä onkikilpailun voittaja selvitettiin arvalla.
Kilpailun voitti Kaisa Kuusinen, Timo Nyroos oli toinen ja Irma Ruusujoki kolmas.