Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Koronan vaikutukset toimintaan

Venekolmion hallitus päätti, että tässä vaiheessa kesän toimintakalenteriin merkittyjen tapahtumien osalta edetään seuraavasti:

Ø  16.5. merkittyjä kevättalkoita ei virallisesti järjestetä, mutta pienemmällä porukalla on omaehtoisesti mahdollista käydä tekemässä paikkojen kunnostusta ja esim. haravointia huomioiden turvavälit.
Ø  Kesäkauden avaus siirrettiin pidettäväksi lauantaina 6.6. klo 14. Samalla pelataan ensimmäinen petanquekisa klo 16.
Ø  Veneiden katsastukset pidetään 23.5. klo 10 – 12 Laitakarissa ja 13.6. klo 14 – 15 Huilkarissa huomioiden TUL:n koronaohjeistus. Pääsääntönä on, että katsastukseen osallistuu vain kaksi henkilöä: veneen omistajan edustaja sekä katsastaja. Tarkemmat lisätiedot saa katsastusmiehiltä.
Ø  Juhannusta vietetään saaressa koronaohjeistuksen puitteet huomioiden.
Ø  TUL:n veneilypäivät Gränöllä ja Nuorten leiri Huilkarissa on tältä kesältä peruttu.
Ø  Kattoremontin tarvikkeet on tilattu ja ne pyritään kuljettamaan saareen toukokuun aikana, tästä tiedotetaan lisää myöhemmin.