Tervetuloa Luvian Vene-Kolmio ry:n Internet-sivuille!


Seuran tarkoituksena on edistää veneilyn turvallisuutta, ja kohottaa taitoja veneen käytössä. Seuralla on tukikohta Vähä-Huilkarin saaressa. Siellä on vapaassa käytössä mökki (mökki-sääntöjen puitteissa) keittomahdollisuuksin, sauna, grillikatos, sulka/lentopallokenttä ja hiekkapohjainen uimaranta, sekä kohtalaiset laiturit rantautumista varten. Saari on merkitty selkämeren merikarttasarjaan E numerolla 1354 retkisatamaksi. Seuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta LV-K:n hallitus. Jäsenmäärä tällä hetkellä noin 200.

Syyskokous hyväksyi seuran uudet säännöt

Syyskokous päätti hyväksyä seuralle uudet säännöt kotisivuilla olevan ehdotuksen mukaisesti.
Säännöt menevät seuraavaksi Patentti- ja Rekisterihallituksen (PRH) hyväksyttäväksi ja tulevat käytännössä voimaan seuraavassa syyskokouksessa, jolloin niiden mukaisesti tehdään valinnat vuodelle 2020.
Lisäksi syyskokous päätti tehdä pieniä korotuksia vuoden 2019 jäsen- ja katsastusmaksuihin sekä hyväksyi 2019 budjetin ja toimintasuunnitelman. Nämä päivitykset löytyvät  nyt myös kotisivuilta.
Seuran toimihenkilöihin tuli myös muutoksia ja ne päivitetään kotisivuille, kun hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa 8.1.2019.